Workshops en cursussen

Naast één op één coaching is het ook mogelijk om een workshop of cursus te volgen over een specifiek onderwerp. Hieronder vindt je het aanbod. 


Cursus Yoga & Meditatie

Verlang je naar verbinding met jezelf, een rustig hoofd en een geaard lichaam? Dan is de cursus yoga en meditatie wellicht iets voor jou. 

 

Naast mijn werk als lifestyle coach ben ik ook yoga docent. Samen met mijn zus, Miron van Duinen - holistisch therapeut, bieden we yoga en meditatie avonden aan. De yoga en meditatie lessen worden maandelijkse gegeven is een ontspannen setting, met veiligheid van een vaste groep van maximaal 10 deelnemers. ''Als zussen zijn we een energieke mix van inhoud, drive en compassie''. 

 

Het doel van avonden zijn om uit je hoofd te komen en in je lijf te zakken. In september 2022 starten we met een nieuwe cursus (op donderdagavond 29 sep, 27 okt, 24 nov en 15 dec). Om 20.00 uur start de avond en we stoppen om 21.30 uur. De locatie is bij Doe Kracht Zwolle, Stokmeesterlaan 3.

Totale investering voor 4 lessen bedraagt 75 euro inclusief btw.

 

Opgeven voor deze cursus kan via info@flowlifestylecoaching.nl 

                                                                                Mocht de groep vol zitten, starten we een extra groep. 

 

Bedrijven

Bent u als bedrijf op zoek naar een cursus of workshop yoga & meditatie voor uw werknemers? Wij denken graag met u mee naar een passende en inspirerende invulling! Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op om samen de mogelijkheden te bespreken. 


Onderstaande workshops zijn speciaal ontworpen voor bedrijven, organisaties en groepen. Geïnteresseerd in een van de onderstaande workshops? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden!

 

De basis van voeding

Tijdens de workshop voeding behandelen we een paar belangrijke basis aspecten van voeding die kunnen helpen om in de toekomst betere en bewustere keuzes te maken. Bij een bewuste en gezonde manier van leven hoort een verantwoorde voeding. Niet te vet, niet te veel en niet te eenzijdig. Daarbij heeft ieder lichaam een andere energiebehoefte. De workshop geeft op een laagdrempelige manier inhoud aan het thema voeding. De workshop duurt gemiddeld 90 minuten. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal vragen. 

 

Voeding op maat

De workshop Voeding op Maat is het vervolg van de workshop Voeding.
Tijdens workshop Voeding worden verschillende onderwerpen behandeld zoals de verschillende soorten voedingsstoffen, bloedsuikerspiegel, energiebehoefte en het lezen van etiketten. Tijdens de workshop Voeding op Maat wordt verder ingegaan op deze onderwerpen, maar dan echt toegespitst naar iedereens eigen leven. Een soort mini consult dus!

 

Daarnaast wordt uitgelegd hoe je de verschillende soorten honger herkent. Buikhonger is namelijk heel anders dan smaakhonger en heeft daardoor ook een andere aanpak nodig. De vraag is alleen hoe herken je de verschillende soorten honger en wat kan je er vervolgens aan doen? De workshop duurt gemiddeld 90 minuten. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal vragen. 

 

Kookworkshop

Een kookworkshop kan een van de volgende onderwerpen bevatten: ontbijt, lunch, avondeten of smoothies.

 

Kook je graag, maar vraag je je wel eens af of de producten die je gebruikt wel gezond zijn? Of ben je benieuwd hoe je een maaltijd in elkaar zet met puur en onbewerkt voedsel? Laat je dan inspireren tijdens de kookworkshop Gezonde Voeding. Tijdens deze kookworkshop laten we je zien hoe makkelijk het is om een gezonde en voedzame maaltijd te koken. Geen culinaire hoogstandjes, maar verassende en toch eenvoudige recepten met pure ingrediënten. 

 

Tijdens de workshop zal er gekookt gaan worden, maar vooraf zal er ook een stukje theorie worden gegeven. De theorie is afhankelijk van het onderwerp. Tijdens het praktijkgedeelte worden er verschillende gerechten gezamenlijk gemaakt en zal er na afloop uiteraard heel veel geproefd worden! 

 

De workshop duurt gemiddeld twee uur. Een voorwaarde van de kookworkshop is dat dit plaats kan vinden in de desbetreffende bedrijf/organisatie zelf. Uiteraard krijg je na afloop van de workshop alle recepten die we gemaakt hebben mee naar huis.