Aylin van Duinen

Als Beweeg- en Leefstijl Adviseur en Gewichtsconsulent begeleid ik mensen op hun weg naar een gezonde en actieve leefstijl. Omdat ieder persoon, ieder lijf en ieders leven anders is, geef ik advies op maat. Terwijl de één een paar kilo kwijt wil, maar niet weet hoe dit te combineren is met de planning van thuis, is de ander op zoek naar de juiste verhouding tussen sport en voeding. Kortom, iedereen heeft een ander hulpvraag. Daarom werk ik niet met standaard adviezen of weekmenu's. 

 

Helaas bestaat er veel onduidelijkheid over wat gezonde voeding precies inhoudt. Dit komt onder andere doordat er veel ''gezonde producten'' in de schappen liggen die eigenlijk helemaal niet zo gezond blijken te zijn. Ik geloof in zo puur mogelijk eten dat zo min mogelijk bewerkt of bespoten is. Puur & lekker eten. Daar draait het om. Dit hoeft niet persé veel meer tijd en/of geld te kosten, maar het gaat erom om meer aandacht en liefde voor je lijf aan de slag te gaan met je voeding. Deze overtuiging staat centraal bij mijn werk als lifestyle coach. 

 

Naast het feit dat je lijf gebaat is bij gezond en voedzaam eten, ben ik er ook van overtuigd dat een gezond lichaam niet los gezien kan worden van voldoende bewegen en ontspanning. Het driehoek -voeding, beweging en ontspanning- moeten in balans zijn om een healthy lifestyle te creëren en vol te houden. Natuurlijk kost het tijd en energie om in de juiste flow te komen, maar daarbij ga ik je met mijn kennis en achtergrond helpen!

 

Go with the flow!