Hoe ziet een behandeling eruit?

Aanmelden kan per mail. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een traject of een los consult. 

 

Traject

Consult 1- screening

Tijdens het eerste consult maken we kennis, wordt jouw hulpvraag geanalyseerd en wordt er gekeken naar de huidige leefstijl. Op basis van dit gesprek wordt er een persoonlijk advies geschreven. 

 

Consult 2- vervolgconsult 

Tijdens dit consult ontvang je je persoonlijke advies. Dit advies nemen we samen door. Na dit consult ga je zelf aan de slag met het advies. Uiteraard houden we regelmatig contact over voortgang en ben ik bereikbaar voor eventuele vragen.

 

Consult 3- evaluatie

Tijdens het laatste consult evalueren we de afgelopen periode. Is de hulpvraag bereikt? En wat heb je nog van mij nodig? Op basis van dit gesprek bepalen we samen of we het traject sluiten of dat we extra consulten inplannen.

 

Een consult duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats bij Peppergym 

♥ De kosten van dit traject bedragen 150,- inclusief btw - mogelijkheid vergoeding zorgverzekeraar  

 

Consult(en)

Wil je wel eens sparren over je huidige lifestyle, maar ben je niet op zoek naar een heel uitgebreid traject? Dan ben je ook welkom voor een of meer consultenTijdens dit consult is er ruimte om vragen te stellen over je lifestyle en krijg je persoonlijk advies. Daarnaast is het mogelijk om een lichamelijke meting af te laten nemen (gewicht, lengte, vetpercentage en buikomvang). 

 

♥ Een consult duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats bij Peppergym 

♥ De kosten van een los consult bedraagt 50,- inclusief btw - mogelijkheid vergoeding zorgverzekeraar 

 

 

Vergoeding zorgverzekeraar & annulering

Afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering is het mogelijk dat een deel van de consulten wordt vergoed. Ik ben  aangesloten bij de beroepsvereniging van de Gewichtsconsulenten (BGN). In verband met de aanvullende polis hoeft er geen eigen risico worden betaald. Wil je weten of jouw zorgverzekering deze consulten vergoed? Klik dan hier voor meer informatie. 

Mocht je voor een afspraak verhinderd zijn dan kan de afspraak tot maximaal 24 uur van te voren geannuleerd worden. Lukt dit onverhoopt niet, dan ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.