Hoe ziet een behandeling eruit?

 Afhankelijk van de hulpvraag wordt gekeken hoeveel consulten er nodig zijn. In veel gevallen zijn dit er gemiddeld tussen de 2 tot 8 consulten. Uiteraard is het ook mogelijk om meer of minder consulten af te nemen. Hieronder vindt je meer informatie over hoe een traject eruit kan zien. 

 

Consult 1- screening

Tijdens het eerste consult maken we kennis, wordt jouw hulpvraag geanalyseerd en wordt er gekeken naar de huidige leefstijl. Op basis van dit gesprek wordt er een persoonlijk advies geschreven. 

 

Consult 2- vervolgconsult 

Tijdens dit consult ontvang je je persoonlijke advies. Dit advies nemen we samen door. Na dit consult ga je zelf aan de slag met het advies. Uiteraard houden we regelmatig contact over voortgang en ben ik bereikbaar voor eventuele vragen.

 

Consult 3- evaluatie

Tijdens het laatste consult evalueren we de afgelopen periode. Is de hulpvraag bereikt? En wat heb je nog van mij nodig? Op basis van dit gesprek bepalen we samen of we het traject sluiten of dat we extra consulten inplannen. 

 

Aanmelden voor een consult kan per mail. 

 

Tarieven en overige info

♥ Een consult duurt 60 minuten 

♥ Het consult vindt plaats bij Droom van Zwolle (Koestraat 35, 8011 NJ, Zwolle) 

♥ De kosten van een los consult bedraagt 75,- inclusief btw  

♥ Eenmalig €30,- inclusief btw, voor uitwerking persoonlijke advies op maat      

♥ De tarieven zijn inclusief begeleiding/coaching buiten de consulten om. Zo mag je ten alle tijden mij contacten indien je tijdens het traject vragen hebt. 

 

Vergoeding zorgverzekeraar & annulering

Afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering is het mogelijk dat een deel van de consulten wordt vergoed. Ik ben  aangesloten bij de beroepsvereniging van de Gewichtsconsulenten (BGN). In verband met de aanvullende polis hoeft er geen eigen risico worden betaald. Wil je weten of jouw zorgverzekering deze consulten vergoed? Klik dan hier voor meer informatie. 

Mocht je voor een afspraak verhinderd zijn dan kan de afspraak tot maximaal 24 uur van te voren geannuleerd worden. Lukt dit onverhoopt niet, dan ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.