Workshops voor bedrijven

Flow Lifestyle Coaching is ook inzetbaar voor bedrijven of andere organisaties! Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact op per mail: info@flowlifestylecoaching.nl 

Hieronder een overzicht van de verschillende opties.

Workshop voeding basis

Tijdens de workshop voeding behandelen we een paar belangrijke basis aspecten van voeding die kunnen helpen om in de toekomst betere en bewustere keuzes te maken. Bij een bewuste en gezonde manier van leven hoort een verantwoorde voeding. Niet te vet, niet te veel en niet te eenzijdig. Daarbij heeft ieder lichaam een andere energiebehoefte. De workshop geeft op een laagdrempelige manier inhoud aan het thema voeding. De workshop duurt gemiddeld 90 minuten. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal vragen. 

 

 


Workshop voeding op maat

De workshop Voeding op Maat is het vervolg van de workshop Voeding.
Tijdens workshop Voeding worden verschillende onderwerpen behandeld zoals de verschillende soorten voedingsstoffen, bloedsuikerspiegel, energiebehoefte en het lezen van etiketten. Tijdens de workshop Voeding op Maat wordt verder ingegaan op deze onderwerpen, maar dan echt toegespitst naar iedereens eigen leven. Een soort mini consult dus!

Daarnaast wordt uitgelegd hoe je de verschillende soorten honger herkent. Buikhonger is namelijk heel anders dan smaakhonger en heeft daardoor ook een andere aanpak nodig. De vraag is alleen hoe herken je de verschillende soorten honger en wat kan je er vervolgens aan doen? De workshop duurt gemiddeld 90 minuten. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal vragen. 


Kookworkshop

Een kookworkshop kan een van de volgende onderwerpen bevatten: ontbijt, lunch, avondeten of smoothies.

 

Tijdens de workshop zal er dus gekookt gaan worden, maar vooraf zal er ook een stukje theorie gegeven worden. De theorie is afhankelijk van het onderwerp. Tijdens het praktijkgedeelte worden er verschillende gerechten gezamenlijk gemaakt en zal er na afloop uiteraard heel veel geproefd worden! 

 

De workshop duurt gemiddeld twee uur. Een voorwaarde van de kookworkshop is dat dit plaats kan vinden in de desbetreffende bedrijf/organisatie zelf.