Gezonde pokebowl

Pokebowls zijn nog steeds hot! Ik heb weer een té lekker nieuw recept ontdekt en dit wil graag met jullie delen :) Heerlijk tijdens zomerse dagen en super praktische food wanneer je lekker lean back achterover in je stoel wil hangen.

 

Wat heb je nodig?!

♥ 100 gram gerookte zalm

♥ ½ avocado

♥ ¼ komkommer

♥ 1 tomaat

♥ ½ Rode ui

♥ Ei

♥ 4 el soja boontjes

♥ Quinoa

 

Dressing

♥ 1 el mayonaise

♥ 2 el sojasaus

♥ ½  tl sambal

♥ ¼ tl sesamolie

♥ ½ tl limoensap

 

Hoe te bereiden?

Het is heel easy! Maak allereerst de quinoa klaar zoals aangegeven op de verpakking. Kook vervolgens het ei (hardgekookt). Snijd vervolgens de overige ingrediënten (behalve de soja boontjes). Leg alles vervolgens in een bowl.

Maak als laatst de dressing. Doe alle ingrediënten in een kommetje en meng het door elkaar. Vervolgens kun je de dressing toevoegen aan de bowl.

 

Eetsmakelijk!