Bowlfood

ETEN UIT EEN KOM –OFTEWEL ‘BOWLFOOD’ – IS HELEMAAL HOT! BEN JE NOG NIET BEKEND MET DEZE NIEUWE TREND EN VRAAG JE JE AF WAAROM JE UIT EEN BOWL MOET GAAN ETEN? HIERONDER KUN JE VIER REDENEN VINDEN WAAROM JE DIT TOCH ÉCHT EENS MOET GAAN PROBEREN:

 

Dé foodtrend van 2017: eten uit een kom (bowls).

 

♥ Comfortfood
Bowlfood is comfortfood. Dit komt doordat je bij een kom lekker je handen eromheen slaat. Op deze manier kun je de warmte of de koelte van je gerecht letterlijk voelen. Heerlijk op koude winterdagen of verkoelend op warme zomerdagen.

♥ Presentatie
Het leuke van bowlfood is dat het er vaak super mooi uitziet: de ingrediënten liggen meestal per soort of kleur bij elkaar. Op deze manier ziet je bowl er mooi uit. En laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat!

♥ Snel
Uren in de keuken staan is leuk wanneer je veel vrije tijd hebt, maar helaas is dit niet altijd het geval. Daarom moet je eten, naast het feit dat het gezond en lekker moet zijn, ook praktisch zijn. Doordat veel gerechten die gemaakt zijn voor een bowl makkelijk te maken zijn heb je binnen een hand omdraai een heerlijk voedzaam gerecht voor je neus staan.

♥ Anti-knoei
Bowlfood is een uitkomst wanneer je een keer niet aan tafel wilt eten. De bowl kun je namelijk lekker dicht tegen je aan houden. Handig voor onze knoeiprinsen en prinsessen onder ons.

Enjoy your meal! Go with the FLOW

p.s. Houdt mijn volgende blog in de gaten, want daar zal ik het recept geven van mijn lievelingsbowl. Kan je daarop niet wachten? Het thema van de #Allerhande van deze maand is ‘’Bowlfood’’. In dit nummer staan dus super veel leuke & lekkere recepten!
Reactie schrijven

Commentaren: 0